fredag den 1. maj 2020

Gode ideer til fotografering

Gode ideer til fotografering


Fotografi er lige dele videnskab og kunst, med færdigheder og visionspiller afgørende roller i de endelige resultater. Uanset om du er tilfreds med en amatør niveau af fotografiske færdigheder, eller du stræber efter at blive den næste Ansel Adams, vil disse tips tage dig et skridt videre i forståelsen af processen.

Vælg omhyggeligt, hvad der vil vise i dit skød. Et godt billede skal være som et lille vindue til specifikke karakteristika for det emne, du skyder. Forsøg ikke at crowd for meget inden for hvert billede. Hvis du vil give et overblik over et emne, skal du tage en serie billeder i stedet for et enkelt billede, der muligvis ikke indeholder alle detaljerne.

Hvis du tager billeder i solen i løbet af foråret eller sommeren, skal du sørge for at tænde for blitzen. Undlade at sætte blitzen på dit kamera kan resultere i en dårlig blænding, som kan afsmag dine fotos. Når du tænder for blitzen, kan du tage billeder, som du plejer.

Hvis du vil have portrætter i høj kvalitet, skal du ikke stole på kameraets indbyggede blitz. I stedet vil du se på at investere i en softboks til brug for ekstern belysning. Hvis du ikke har råd til dette, se til at købe en ekstern flash-enhed med en diffuser til dit kamera.

En rigtig god fotografering trick er at være meget opmærksom på vinkler. Vinkler kan være meget nyttige, når du planlægger en komposition. De kan pege i retning af visse ting, du ønsker at fokusere på, at skabe en visuel vej for beskuerens øje at rejse. Gøre god brug af dem.

de bedste billeder


Vælg kun de bedste billeder, du har, hvis du har planer om at vise dine billeder til nogen. Dette vil hjælpe dem til at danne den højest mulige mening om dig og dit arbejde, hvilket er ønskeligt, hvis du forsøger at lande et job. Altid præsentere dit bedste arbejde for andre.

Få mere at vide om kompositions regler. Øv dig og eksperimenter med disse regler for at skabe unikke billeder. For eksempel giver organisering af et billede omkring diagonallinjer et indtryk af dybde. Du kan også lege med farver og gradvise nuancer for at give et indtryk af bevægelse til et billede. Følg ikke reglerne blindt, men Lær hvornår de skal bruges.

Forsøg ikke at være unik hele tiden. Du vil ikke miste din status som en god fotograf, hvis du tager nogle klassiske udseende skud. Lær at gøre forskellen mellem, hvad der er kunst, og hvad der ikke er. Må ikke redigere dine grundlæggende billeder af dine venner til at gøre dem til at se kunstnerkvarteret.

Mange forældre kan ikke modstå fristelsen til at sætte en bue i håret af en ung pige, når hun bliver fotograferet. Hvis det overhovedet er muligt, modvirke denne praksis. Det skaber en unaturlig følelse af et billede, mens næsten altid kontrasterende med den fine tekstur af menneskehår. Buer dominerer billedet og forringer den unge piges naturlige egenskaber.



Stabiliser altid dine hænder, når du tager billeder. Hvis et stativ ikke er praktisk hvile dine arme på et bord, væg eller endda en anden person for at få et klart skud. Også, holde vejret, mens du tager billedet vil holde kameraet i at flytte og forsikre det billede, du har brug for.

Beslutte, om du er interesseret i et emne, før du fotograferer det. Vide, at hvis et emne er tilsyneladende kedeligt for dig, det vil være kedeligt at fremtidige seere af billedet. Tag dig tid til at gøre dine billeder interessant, og du vil blive belønnet med bedre skud.

Må ikke være for "flash lykkelig." Mens flash har det tid og sted, behøver du ikke at bruge det til enhver situation. Faktisk, det anbefales, at du ikke det meste af tiden alligevel. Hvis du skal selv, så prøv at sænke intensiteten, så du kan få mere naturlige skud.

Før du begynder at bruge dit kamera, og før du begynder at sætte ting til at skyde, du har brug for at lære om dit mest værdifulde værktøj; du er nødt til at lære om dit kamera. Den bedste måde at gøre dette på er ved at læse kameraets medfølgende manual og lære om alt, hvad det gør.

kameraet


Undervurder ikke engangs kameraet som en måde at tage vidunderlige fotos. Teknologien er forbedret, og du kan tage billeder, der er lig med og endnu bedre end dit holdbare film kamera. Mange engangs modeller tilbyder også en indbygget zoom-funktion. Nye engangsartikler er ikke de samme gamle junk kameraer, de var for ti år siden.

Tag den rette mængde tid og udgøre dit emne! Hvis du synes, at billeder taget underfamilie sammenkomster aldrig synes at vise sig godt, kan det være fordi alle dine billeder er oprigtig, eller fordi du havde fanget nogen ved overraskelse. Du vil få en bedre skud.

Der er nogle lejligheder, hvor overeksponering kan tilføje en fantastisk perspektiv til et foto. Dette vil gøre billedet ser ren og enkel. Gør billedet lysere end det virkelig er en teknik, at når det gøres korrekt, kan tilføje en smuk effekt til et simpelt foto, der ellers kan være kedelig.

Beskær ud unødvendige områder, niveau horisonten, og sørg for, at dit emne er korrekt indrammet og ikke i en akavet placering.

Prøv at bruge nogle andre ressourcer til at lære om fotografering og nyttige fotografering teknikker. Internettet er et fantastisk sted. Et mere specifikt sted online, som du bør besøge, er en video site, som YouTube. YouTube har flere nyttige fotografering tutorials, som du kan anvende til dine egne projekter og skud.

Vær opmærksom på belysning. Hold solen bag dig, medmindre du ønsker en silhuet effekt på dit billede, hvor motivet vises sort mod den oplyste baggrund. Også notere skygger, da de enten kan gøre et foto mere dramatisk og interessant, eller distrahere fra detaljer afhængigt af deres placering.

Nu efter at have læst oplysningerne fra oven, bør du have en klarere vision om, hvad fotografering handler om, og hvordan du bedre kan bruge kameraet. Praksis ofte at cementere, hvad du har lært i din hukommelse, og bruge, hvad du ved, til at oprette fotografier, der repræsenterer, hvem du er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

udendørs bryllup

Bryllup Drømme At finde de rigtige sange til ceremonien og den rigtige kjole til at bære er kun et par af de få hundrede detaljer, du har br...